Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 4.desember

Sunderland gjorde jobben for oss søndag. Denne søndagen har vi noen nye spill å se nærmere på. Sjekk ut hva vi har funnet denne dagen.


Vi håper noen hadde lykken med seg på Lotto i går. I dag er det nye muligheter på Oddsen. Vi har to VM kamper i dag i åttendedelsfinalen. Frankrike møter Polen og England møter Senegal. Ellers så er det mest på nivå to og tre i de Europeiske serier som står på menyen i dag.

England - Senegal (Begge scorer/England vinner) Ja 4.30
Vi velger oss kampen mellom England og Senegal i fotball VM som vår hovedkamp i dag. England vant sin gruppe B og møter Senegal som ble nummer to i gruppe A. Oddsen på kampen: H 1.52, U 3.75, B 6.90. Det er utslagningskamper herfra og inn. Det holder ikke med uavgjort og sparing av spillere lenger. England er klare favoritter og har en del å by på. Oddsen på seier er for lav, så vi satser dristig og  velger oss handikap varianten "begge lag scorer og England vinner " til 4.30 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Bari - Pisa Sporting Club  H
SPAL - Modena  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen