Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 4.august

Det er torsdag og nye norske lag skal i aksjon i Europacupen. Sjekk ut hvilke tips vi har til dere her.


I dag er det et bra utvalg med norske kamper på oddsen. Vi har runde i OBOS-ligaen det gir oss litt å velge i. Vi har også tre norske lag i Europa Conference League, Viking , Molde og Lillestrøm. Ellers så er det nevnte Conference League som spilles i dag av mange lag ute i Europa.

Sandnes Ulf - Sogndal H 2.15
Vi velger oss kampen mellom Sandnes Ulf og Sogndal i OBOS ligaen som vår hovedkamp i dag. Sandnes ligger på 3.plass med 32 poeng. Det er bare to poeng opp til Ranheim på 2.plass og direkte opprykk. Sogndal ligger på 5.plass med 29 poeng. Med seier her vil de kunne bli a poeng med Sandnes Ulf. Så det tetter seg til i toppen av tabellen. På sine 6 siste kamper har Sandnes Ulf ett tap, en uavgjort og fire seire. Sogndal har ett tap, tre uavgjorte og to seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.50 og B 2.80. Vi og tror som NT at Sandnes Ulf vinner denne kampen til meget beskjedne 2.15 i odds. Vi anbefaler å lage en dobbel her. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Skeid - Ranheim B 
Kongsvinger - Bryne H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen