Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 31.oktober

Det er klart for en ny uke. Litt begrenset med utvalg denne mandagen etter en innholdsrik helg.


Det er ny uke og nye muligheter på Oddsen. Vi har hatt en flott sportshelg der deler av norsk fotball har avsluttet sesongen. Noe kvalifiserings spill gjenstår fortsatt. Det er dessverre ingen norske kamper på programmet i dag. Utenlands så er det rester fra helgens runder som spilles i dag.

Elche - Getafe U 2.95
Vi velger oss kampen mellom Elche CF og Getafe i spanske La Liga som vår hovedkamp i dag. Dette er ikke lag som skaper de store overskriftene og de kjemper stort sett for å overleve i serien. Hjemmelaget ligger sist med 4 poeng på 11 kamper. De har ikke vunnet ennå i denne sesongen. Getafe ligger på 17.plass med 10 poeng, like over nedrykksstreken. De spiller mye uavgjort, men det gjør også motstander i denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.65, U 2.95 og B 2.85. Det som nok preger disse lagene er frykten for å tape er større enn viljen til å vinne. Vi går for en uavgjort her til 2.95 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Levante - Gijon  H
Hellas Verona - Roma  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen