Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 30.oktober

Det er mange avgjørende kamper på kvinnesiden i norsk fotball denne søndagen. Sjekk hva vi har plukket til dere denne søndagen.


I dag er det Oddsen som gjelder. Vi har mye bra norsk fotball å by på. Full runde i Eliteserien og Toppserien spilles i dag. Mest spenning knytter nok seg til nedrykkskampene for førsteplassen i begge serier er nok tatt. 

Rosenborg - Bodø/Glimt B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Rosenborg og Bodø/ Glimt i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Rosenborg ligger på 3.plass med 50 poeng. Bodø Glimt på 2.plass med 54 poeng. Molde har vunnet serien allerede så det kan man ikke gjøre noe med. Det er kampen om de andre plassene i toppen som gir rett til spill i Europa som er interessante. Lillestrøm har også 50 poeng og kan true Rosenborg som nærmeste lag. Rosenborg har to tap, en uavgjort og tre seire på sine 6 siste kamper. Bodø/Glimt har en seier mer. Oddsen på kampen: H 2.65, U 4.00 og B 2.25. Bodø/Glimt er favoritter selv om de har en kamp i beina i midtuken. Det ble noen skader, men det burde ikke bety så mye. Vi tror de vinner til beskjedne 2.25 i odds. Kampstart kl. 1700.

Andre forslag
Sandefjord - Ham Kam  B
Kolbotn - Arna Bjørnar  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen