Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 30.november

Det er siste dag i november. Det er igjen VM fotballen som er hovedoverskriften. I tillegg er det penger å hente på Lotto i dag også.


I dag er det trekning i Vikinglotto og 54 millioner skal få nye eiere. Det kan sikkert være greit å øke budsjettet litt til jul, så kanskje det kan være lurt å levere en kupong.
Fotball VM ruller videre og vi har fire kamper også i dag. I tillegg så er det runde i kinesisk Superliga i dag. 

Australia - Danmark (Hcp O/U 10.5 cornere) Over 2.45
Vi velger oss kampen mellom Australia og Danmark i VM som vår hovedkamp i dag. Australia ligger på 2.plass i gruppen med 3 poeng. Frankrike ligger på topp med 6 poeng. Nederst så finner vi Tunisia og Danmark med ett poeng. Vi regner med at Frankrike slår Tunisia klart og da blir det en kamp mellom lagene i dagens kamp om andreplassen. Settingen er klar, Danmark må vinne ellers så er de ute av VM, enkelt og greit. Australia kan klare seg med uavgjort i denne kampen, men det kan ikke Danmark. Oddsen på kampen: H 6.20, U 3.95 og B 1.48. Vi tror  Danmark kan slå Australia, men vi ønsker oss noe bedre odds og satser på handikapvarianten "Totalt antall hjørnespark over 10.5 stk". Det gir 2,45 i odds. Vi regner med det blir rimelig mye trøkk mot målene i denne kampen. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Polen - Argentina U
Saudi Arabia - Mexico B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen