Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 30.juli

Det er lørdag og litt mer å velge fra denne dagen på oddsen. Sjekk ut hva vi har til dere denne lørdagen.

Det er trekning i Lotto i dag også med 14 millioner i førstepremiepotten. Husk at Lotto er et av de pengespillene med mest sjanse til å vinne i. Så har du dagen så bør du kanskje levere inn en kupong. Oddsen byr på mye fotball i dag. Vi har en god del norsk fotball og ikke minst så starter 1.divisjon damer opp igjen i dag. Utenlands er engelsk og skotsk fotball i gang igjen. Det eneste som mangler er Premier League som starter neste helg. 

Liverpool - Manchester City (Hcp Begge scorer/Uanvjort) Ja 4.40
Vi velger oss Community Shield kampen mellom Liverpool og Manchester City som vår hovedkamp i dag. Dette er første møte mellom rivalene som ble nummerr 2 og 1 forrige sesong i Premier League. Nå er det jo fortsatt en uke til serien starter og det deles ikke ut noen poeng i denne kampen, men det knytter seg nok en del prestisje til dette oppgjøret. Det blir nok ikke bare en vanlig treningskamp. Oddsen på kampen: H 2.85, U 3.40 og B 2.25. City er nok svak favoritt i dette oppgjøret. Vi velger oss en handikap variant i dette oppgjøret og velger: Begge lag scorer og det blir uavgjort til 4.40 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag
Odd - Rosenborg B
HamKam - Kristiansund U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.