Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 3.oktober

Det er mandag og litt tynnere med utvalg denne dagen, men noen spill har vi klare til dere. Sjekk ut hva vi har å by på.


Det er ny uke og nye muligheter i spillverden. Oddsen i dag byr på en del norsk fotball. Vi har en del kamper i OBOS-ligaen. Utenlands så er det noen enkelt kamper på høyt nivå fra de europeiske ligaer. 

Start - KFUM Oslo U  3.90
Vi velger oss kampen mellom Start og KFUM i OBOS ligaen som vår hovedkamp i dag. Start ligger på 4.plass med 42 poeng. KFUM ligger på 3.plass med 45 poeng.  Det er ikke lange biten opp til Stabæk på 2.plass med 47 poeng. Det spisser seg til i kampen for å rykke opp til Eliteserien. Start har en rekke på fire seire i sine siste kamper. KFUM hadde bra flyt lenge, men har en uavgjort og ett tap på sine to siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.90 og B 3.20. Vi tror det går mot en U i denne kampen selv om de ikke spiller uavgjort så ofte noen av de. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Ranheim - Sandnes Ulf  H
Hellas Verona - Udinese  B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen