Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 3.desember

Det ble en grei fredag for de som fulgte oss på oddsen. Hovedspillet til pene 2.70 gikk rett inn, samt et av våre andre forslag. I dag er det penger å hente med VM og engelsk fotball på oddsen for å nevne noe.


I dag er det trekning i den tradisjonelle Lottoen. Så føler du at du har dagen så er det bare å levere en kupong. Deltar du ikke så vinner du ikke. Fotball VM ruller videre og i dag så har vi to kamper. Det er Nederland og USA og Argentina mot Australia. Ellers så spilles det for fullt i England og Skottland på de lavere nivåene.

Nederland - USA (hcp Nederland vinner og holder nullen) Ja 2.85
Vi velger oss kampen mellom Nederland og USA i åttendedelsfinalen. Nederland vant gruppe A, mens USA kom på andreplass i gruppe B. Nå er det utslagning og man må vinne for å gå videre. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.25, B 4.30. NT tror på hjemmeseier og det støtter vi . Vi ønsker noe bedre odds og velger oss handikap varianten, " Nederland vinner og holder nullen" til 2.85 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Argentina - Australia, handikap, uavgjort til pause og Argentina vinner, 3.95 i odds.
Sunderland - Millwall H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen