Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 3.august

Nok en pen dag tirsdag med to av tre spill som trillet inn til pen odds. Sjekk hva vi har til dere denne onsdagen.

I dag er det trekning i Vikinglotto og det er ikke mindre enn 41 millioner i førstepremiepotten. Så føler du at du har dagen så er det bare å levere en kupong. Oddsen i dag byr på noe norsk fotball. En kamp i Eliteserien, en i Toppserien, en i 1.divisjon kvinner  og en i Norsk Tipping ligaen. Vi må heller ikke glemme Bodø/Glimt som skal også spille kvalifiseringskamp til gruppespillet i Champions League i dag.
Utenlands så er det kvalifiseringskamper til Europa Conference League og Champions League det går i.

Kristiansund - Tromsø B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Kristiansund og Tromsø i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. KBK ligger fortsatt på sisteplass i serien med bare 5 poeng. De fikk en opptur ved å slå HamKam i sist seriekamp, men er det for lite og for seint? Tromsø ligger på 14.plass med 16 poeng. Også de fikk et løft i sist seriekamp med 3-0 seier over Sandefjord. En seier til og de kan fort være litt unna nedrykksstriden. Oddsen på kampen: H 2.85, U 3.65 og B 2.25. Vi tror det blir en borteseier i denne kampen til beskjedne 2.25 i odds. Vi anbefaler å finne en kamp til og lage en dobbel for å få en høyere odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
AaFK Fortuna - Øvrevoll Hosle  H
FK Qarabag - Ferencvaros  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.