Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.oktober

Det var noen kroner å hente for de som fulgte oss fredag. I dag er det et langt mer spennende utvalg for de som følger våre tips. Sjekk hva vi har til dere denne lørdagen.


Endelig lørdag og mye bra fotball på menyen. Vi minner om trekning i Lotto  i dag. Det er mye penger som søker nye eiere, men først må du levere en kupong. Oddsen har en del norsk fotball i dag. Det er fra PostNord-ligaen og opp til og med Eliteserien. OBOS-ligaen kjører full runde kl. 1500. Utenlands så spilles det for fullt og kvelden avsluttes med en gammel klassiker, Liverpool mot Leeds i Premier League . 

Brentford - Wolverhampton H 2.10
Vi velger oss oppgjøret mellom Brentford og Wolverhampton i Premier League som vår hovedkamp i dag.  Brentford ligger på 11.plass med 14 poeng. Det er ikke så lenge siden de kom opp i det gode selskap i Premier League og de har fått kjenne på nivået og hvor vanskelig det er. Likevel har de klart å bite i fra seg, spesielt på hjemmebane. Wolves har vært noe lenger i divisjonen  og var friske den første tiden. Nå ligger de på nestsisteplass med 9 poeng. Det har ikke helt lykkes for de denne sesonge, men en seier og de kan fort klatre flere plasser på tabellen. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.30 og B 3.20. Vi tror Brentford vinner denne kampen til beskjedne 2.10 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
Brighton - Chelsea  U
Newcastle - Aston Villa U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen