Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.november

Det var full klaff på alle tre forslagene mandag til pen odds. Sjekk ut hva vi har funnet fra VM til dere denne tirsdagen. I tillegg er det enorme penger å hente i Lotto.


Det er tirsdag igjen og da er det trekning i Eurojackpot. Potten nærmer seg en halv milliard, nærmere bestemt 484 millioner kroner. Disse pengene søker ny eier, kanskje det blir deg? Det finner du først ut ved å levere en kupong. Oddsen i dag byr på mer VM fotball. Det er noen interessante oppgjør, blant annet Iran mot USA . Og da med storpolitikken som bakteppe.

Ecuador - Senegal H 2.30
Vi velger oss kampen mellom Ecuador og Senegal i fotball VM som vår hovedkamp i dag. Nederland leder gruppen med 4 poeng, like mange som Ecuador har som nummer to. Senegal ligger på 3.plass med tre poeng. Vertsnasjonen Qatar ligger sist med 0 poeng. Så settingen er klar, Senegal må vinne for å gå videre. Ecuador kan klare seg med uavgjort. Oddsen på kampen:  H  2.30, U 3.00 og B 3.10. Vi tror Ecuador vinner denne kampen til brukbare 2.30 i odds. Kampstart kl. 1600. 

Andre forslag
Iran - USA  B
Stjernen Hockey - Stavanger Oilers  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen