Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.juni

Se onsdagens spilleforslag her. Norsk cup er en av tingene oddsen har å by på denne dagen.

I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er 83 millioner i førstepremiepotten som ligger  og venter på deg, men først må man levere en kupong. Oddsen i dag ser bra ut med norske øyne. Vi har runde i NM for menn og landskamp for kvinnene. Utenlands er det mye ferietid, og da i de europeiske ligaer vi vanligvis plukker kamper fra.

Vålerenga - Bodø/Glimt (hcp Glimt vinner/holder nullen) Ja 3.95
Vi velger oss kampen Vi velger oss NM kampen mellom Vålerenga og Bodø Glimt som vår hovedkamp i dag. I forrige runde måtte Vålerenga slite med å slå Brummundal 4-3. Bodø Glimt gikk greit videre med 5-0 over Harstad. Vålerenga sliter i serien og nærmer seg nedrykk. Spørsmålet er når dette skal snu snart? Eller må det et trener skifte til? Oddsen på kampen: H 3,15, U 4.00 og B 1.92. Vi tror Bodø/Glimt vinner denne kampen men ønsker noe bedre odds. Så vi satser friskt på handikapvarianten «Bodø Glimt vinner og holder nullen». Det gir 3.95 i odds. Kampstart kl. 2015.

Andre forslag
Denmark (Women) Vs Norway Women  U
Lillestrøm – Aalesund  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.