Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.juli

Det ble en meget god dag for de som fulgte oss torsdag. Viking suste inn til 3.80 i odds, samt de to andre spillene satt som de skulle. Pene Lotto penger denne fredagen i tillegg til noen spennende spill.

I dag er det trekning i Eurojackpot og det er hele 170 millioner som kan vinnes. Så føler du at du har lykken med deg så er det bare å levere inn en kupong. Oddsen i dag er noe variert. Ingen norske kamper riktig nok men et brukbart utvalg fra de europeiske ligaer om enn ikke på høyeste nivå. Et lyspunkt er at Championship i England starter sesongen igjen i dag. Der finner dere også vårt hovedspill.

Huddersfield - Burnley H 2.70
Huddersfield møter Burnley og det er den kampen vi velger oss som hovedkamp i dag. Hjemmelaget endte på 3.plass i fjorårets serie og tapte playoff så vidt i kampen om å rykke opp. Burnley endte tredje sist i Premier League og rykket dermed ned. Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.10 og B 2.40. Siden dette er første seriekamp for begge lag denne sesongen så har vi ikke så mye data å holde oss til, men må stole litt på erfaringer her. Nedrykkede lag til Championship har ofte problemer med å tilpasse seg i starten og vi tror det kommer til å skje i denne kampen også. Så vi setter alt på en hjemmeseier til Huddersfield til 2.70 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Yverdon-Sport FC - FC Thun  B
FC Lahti - Ilves Tampere  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.