Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 29.desember

En ny pen dag ble tilbakelagt på oddsen. To av tre spill tikket inn. Vi har noen herlige spill til dere denne onsdagen.


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er 30 millioner i førstepremiepotten. Kanskje du er den heldige?  Oddsen i dag byr på midtuke fotball, ikke det helt store utvalget riktig nok. Vi har to kamper i Premier League og noe Championship fra England og Skottland som vårt hovedutvalg. Ellers litt fra Portugal på høyere nivå. 

Blackburn - Barnsley (O/U 2.5 mål for Blackburn) Over 3.15

Vi velger oss en kamp i engelske Championship mellom Blackburn og Barnsley  som vår hovedkamp. Blackburn ligger på 3.plass med 42 poeng. Bare 4 poeng opp til Bournemouth på førsteplass. Barnsley ligger på 23.plass og nest sist med 14 poeng. Blackburn er i støtet for tiden og har fem strake seire og en uavgjort på sine 6 siste kamper. Barnsley har 3 tap og 3 uavgjorte på sine 6 siste kamper. Fortsetter Blackburn sine gode trend er de kanskje å finne på toppen av tabellen om ikke så lenge. Oddsen på kampen: H 1.55, U 3.70 , B 5.00. Vi velger oss handikap varianten over 2,5 mål til Blackburn til 3.15 i odds.  Kampstart kl 2045.

Andre forslag: 
Blackpool - Middlesbrough  B
Brentford - Manchester City  U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen