Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 28.oktober

Det er helg og utvalget blir sprekere igjen da. I tillegg er det en gigantisk sum som venter for den heldige i Lotto trekningen.


Det er trekning i Eurojackpot i dag. Har du bruk for over 1 milliard kroner? Er du heldig, leverer inn en kupong, så kan de pengene bli dine. Andrepremien er på 46 millioner.  Oddsen i dag byr ikke på all verden. Det er runde i irsk Premiere Division. Vi har noen enkelt kamper på høyeste nivå fra de europeiske ligaer. Ingen norske kamper i dag. Norsk fotball er inne i de siste serierundene og da går kampene på stort sett samme tidspunkt lørdag eller søndag. 

Birmingham - QPR B 2.70
Vi velger oss kampen mellom Birmingham og QPR i engelske Championship som vår hovedkamp i dag. Hjemmelaget ligger på 15.plass med 20 poeng. QPR ligger på 2.plass med 30 poeng. Birmingham har hatt en stigende kurve i det siste med to tap, to uavgjort og to seire på de 6 siste kampene. QPR har en meget god rekke med ett tap og fem seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.15 og B 2.70. Vi tror QPR fortsetter den gode trenden og vinner denne kampen også. 2.70 i odds er ok. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Werder Bremen - Hertha Berlin  H
Mallorca - Espanyol   H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen