Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 28.mai

Det ble en god dag med treff på vårt hovedspill og et spill til fredag. I dag er det mye spennende å finne.

Det er lørdag og nye muligheter i spill verden. I dag er det trekning i Lotto og en del millioner skal deles ut. Føler du at du har hellet med deg så kan det kanskje lønne seg med en innsats. Oddsen i dag byr på mye bra fotball. Det er mest norsk i dag. Og det spilles i fra Norsk-Tipping ligaen og oppover til topps både for kvinner og menn. Rosinen i pølsen kommer i kveld kl. 2100 med Champions League finale mellom Liverpool og Real Madrid. Det lover godt for en flott fotball lørdag. 

Liverpool - Real Madrid U 3.55
Vi velger oss nevnte Champions League finale som vår hovedkamp i dag. Begge finalelagene har vist i innledende spill at de er verdige plassen. Sjelden har det vel vært så jevnbyrdige lag i en finale. For å ta oddsen først: H 2.00, U 3.55 , B 3.50. NT satser på Liverpool som favoritt. Det kan kanskje være å undervurdere Real Madrid en del. Vi tror det blir en jevn og tett kamp som ikke blir avgjort de første 90 minuttene. Vi går for en U til 3.55 som vårt forslag i dag. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Bjarg – Bremnes  H
Frøya – Oppsal U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.