Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 27.oktober

Det var en grei dag for de som fulgte oss onsdag. I dag er det en rekke kamper å spille på. VI har funnet en flott B rekke denne kvelden til dere.


Oddsen i dag byr på turneringsspill. Det er Europa League og Europa Conference League det går i. Utvalget ellers på Oddsen er ikke så stort  utenom dette. Vi har fremdeles norsk deltakelse med Molde og Bodø Glimt i disse to turneringene. 

FC Zürich - Bodø/Glimt B 1.95
Vi velger oss kampen mellom FC Zurich og Bodø/Glimt i Europa League som vår hovedkamp i dag. Hjemmelaget ligger på fjerde og sisteplass i gruppen med 0 poeng så langt. Bodø/Glimt har 4 poeng etter 4 kamper og har gjort unna 2 kamper mot Arsenal med tap i begge kampene. Arsenal topper gruppen med 12 poeng. For Bodø/Glimt er det kampen om 2.plassen som gjelder. Det gir rett til sluttspill. For tiden er andreplassen okkupert av PSV som har 7 poeng, men de skal ut i to kamper mot Arsenal og man regner ikke med at de får så mye med seg fra de oppgjørene. Dermed er det disse to oppgjørene mot Zurich som bør vinnes begge to for videre avansement. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.60  og B 1.95. Vi tror Bodø/Glimt vinner dette oppgjøret. Oddsen er ikke så altfor høy så vi anbefaler å bruke den i en dobbel. Kampstart kl 1845.

Andre forslag
Nantes - FK Qarabag   B
Malmö FF - Union St Gilloise   B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen