Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 27.mai

Det var en bra torsdag for de som fulgte oss med treff på to av tre. Denne fredagen er det noen spillbare kamper. I tillegg pene penger på Lotto.

I dag er det ny trekning i Eurojackpot. Det er hele 174 millioner i premiepotten i dag. Så her er det bare å prøve lykken. Utvalget på oddsen er noe beskjedent i dag. Det er runde i irsk fotball på første og andre nivå. 

Dundalk - St.Parick's Athletic H 2.10
Vi velger oss kampen mellom Dundalk og Saint Patrick`s Athletic i irsk Premier Division. Dundalk ligger på 3.plass med 31 poeng.  Athletic ligger på 4.plass med 28 poeng. Så det er et oppgjør mellom to tabellnaboer. Dundalk har en knallgod rekke på sine 6 siste kamper med en uavgjort og 5 seire. Bortelaget har 22 av hver. To tap, to uavgjort og to seire. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.15 og B 3.05. Vi tror Dundalk fortsetter den gode trenden og vinner dette oppgjøret til beskjedne 2.10 i odds. Ønsker man høyere odds så kan man gå inn på valgene og finne seg sin egen handikap variant. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
University College Dublin - Sligo Rovers  U
Galway United FC - Cork City FC  U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.