Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 27.juni

Her finner dere mandagens spilleforslag. Vi har funnet noen godbiter til dere denne dagen.

Ny uke og nye muligheter i spillverden. Oddsen i dag byr på OBOS-liga fotball og det er en del spennende oppgjør der. Ellers så har vi litt fra våre skandinaviske naboer, fra Allsvenskan  og noe kamper i Irsk fotball. 

Sogndal - Mjøndalen B 3.15
Vi velger oss kampen mellom Sogndal og Mjøndalen i OBOS ligaen som vår hovedkamp i dag. Sogndal ligger på 7.plass med 17 poeng. Mjøndalen ligger på 2.plass med 22 poeng. Det er faktisk bare 5 poeng som skiller mellom andre og syvende plassen på tabellen, så her er det tett. Sogndal står med tre tap og tre seire på sine 6 siste kamper. Mjøndalen har to tap og fire seire på sine 6 siste kamper. De to tapene kom i de to siste kampene og den ene med en skikkelig smell, 0-7 tap for Brann. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.65 og B 3.15. Vi tror at Mjøndalen reiser seg igjen og vinner denne kampen til gode 3.15 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Åsane - Sandnes Ulf B
Ranheim - KFUM  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.