Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 27.juli

Onsdag og pene penger i potten for Lotto. I tillegg er det dagen for å finne ut om Frankrike eller Tyskland skal opp mot England i EM finalen.

Potten i Vikinglotto røk i forrige trekning, en ikke fortvil, det er en ny stor pott på gang. 30 millioner skal det trekkes om i dag. Så føler du at du har dagen så er det bare å satse en kupong. Oddsen i dag har noe norsk fotball, litt fra Eliteserien og OBOS ligaen og en retur kamp i kvalifiseringen til Champions League der Bodø/Glimt skal møte Linfield på Aspmyra. Ellers så er det den andre semifinalekampen i EM for kvinner mellom Tyskland og Frankrike.

Tyskland - Frankrike U 3.15
Vi velger oss EM-kampen som vår hovedkamp i dag også. Tyskland vant sin gruppe greit og hadde ikke altfor store problemer med å slå Østerrike uten ekstraomganger. Frankrike vant også sin pulje, men måtte slite noe mer for å beseire Nederland i kvartfinalen. Det måtte ekstraomganger til. Odds i dagens kamp er slik:H 2.50, U 3.15 og B 2.85. Vi tror at også denne kampen drar seg mot uavgjort til 90 minutter. Det gir brukbare 3.15 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Sandefjord – Kristiansund  H
Fredrikstad – Raufoss  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.