Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 27.juli

Onsdag og pene penger i potten for Lotto. I tillegg er det dagen for å finne ut om Frankrike eller Tyskland skal opp mot England i EM finalen.

Potten i Vikinglotto røk i forrige trekning, en ikke fortvil, det er en ny stor pott på gang. 30 millioner skal det trekkes om i dag. Så føler du at du har dagen så er det bare å satse en kupong. Oddsen i dag har noe norsk fotball, litt fra Eliteserien og OBOS ligaen og en retur kamp i kvalifiseringen til Champions League der Bodø/Glimt skal møte Linfield på Aspmyra. Ellers så er det den andre semifinalekampen i EM for kvinner mellom Tyskland og Frankrike.

Tyskland - Frankrike U 3.15
Vi velger oss EM-kampen som vår hovedkamp i dag også. Tyskland vant sin gruppe greit og hadde ikke altfor store problemer med å slå Østerrike uten ekstraomganger. Frankrike vant også sin pulje, men måtte slite noe mer for å beseire Nederland i kvartfinalen. Det måtte ekstraomganger til. Odds i dagens kamp er slik:H 2.50, U 3.15 og B 2.85. Vi tror at også denne kampen drar seg mot uavgjort til 90 minutter. Det gir brukbare 3.15 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Sandefjord – Kristiansund  H
Fredrikstad – Raufoss  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.