Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 26.september

Igjen pene kroner på de som fulgte oss søndag. I dag er det litt mer begrenset utvgalg, men se hva vi har til dere denne dagen.


Det er ny uke og nye muligheter i spillverden. Dessverre så er det ingen norske kamper i dag på Oddsen. Utvalget i dag består for det meste av landskamper i Nations League turneringen.

England - Tyskland B 2.95
Vi velger oss et klassisk oppgjør mellom England og Tyskland i nevnte turnering som vår hovedkamp i dag. England ligger sist i puljen sin og må nok regne med å rykke ned til et nivå med dårligere lag som resultat av dårlig spill. Tyskland ligger på 3.plass med 6 poeng. Italia har 8 og Ungarn 10 poeng på 5 spilte kamper. For å ta oddsen først så er den slik: H 2.35, U 3.25 og B 2.95. NT sine odds settere holdt England som favoritt mot Italia og de tapte. I denne kampen så er England fortsatt favoritt, men vi tror Tyskland blir for sterke og vinner. Oddsen 2,95 på borteseier er greit å ta med seg. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Montenegro - Finland H
Romania - Bosnia-Hercegovina  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen