Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 26.oktober

Det er onsdag og nye spennende kamper venter på oss på Oddsen. To av tre satt tirsdag for de som fulgte oss. I tillegg er det igjen store penger i Lotto.


Hvis du ikke vant i Eurojackpot i går så har du nye muligheter i dag. Da er det trekning i Vikinglotto og det er 42 millioner blanke kroner som søker nye eiere. Så det er bare å prøve lykken. Oddsen i dag byr på en norsk kamp mellom Arendal og Ull/Kisa i Post Nord ligaen. Ellers så er programmet preget av Champions League gruppespill og der har vi en del spennende oppgjør.

Eintracht Frankfurt - Marseille H 2.25
Vi velger oss kampen mellom Eintracht Frankfurt og Marseille i Champions League som vår hovedkamp i dag. Frankfurt ligger på 4.plass og sist i gruppen med 4 poeng. Marseille ligger på andreplass med 7 poeng, ett poeng bak Tottenham som leder gruppen. Det er en jevn gruppe og resultatene har variert mye. For å ta oddsdn først: H 2.25, U 3.30 og B 3.10 . NT holder Frankfurt som favoritter. Vi tror også at de kommer til å vinne på hjemmebane. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Barcelona - Bayern Munchen  B
Club Brugge - Porto H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen