Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 26.juli

Det er en spennende semifinale på gang i EM for kvinner denne tirsdagen. Sjekk ut hva vi tror det ender der, samt noen andre forslag på en rolig dag.

Selv om Eurojackpoten røk på fredag til en heldig danske, så er det ingen grunn til å fortvile. Det er allerede 101 nye friske millioner klare til å trekkes om i dag. Så er det bare å levere inn en kupong om du vil være med. Oddsen byr ikke på altfor stort utvalg i dag, men noen godbiter finner vi. Det er semifinale i EM for kvinner og det er England og Sverige som møtes.

England - Sverige U 3.45
Vi velger oss nettopp denne kampen som vår hovedkamp i dag. England er favoritter på hjemmebane og det meste har gått veien for de så langt. De måtte ut i ekstra-omganger for å få avgjort kvartfinalen mot Spania. Sverige slo Belgia innenfor vanlig tid i sin kvartfinale kamp. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.45 og B 4.20. Av det vi har sett av disse oppgjørene så viser det seg at desto lengre ut i turneringen lagene kommer så blir de mer forsiktige med å gå helhjertet i angrep hele tiden. Vi tror denne kampen ender uavgjort til 90 minutter også til gode 3.45 i odds. Kampstart kl. 2100. 

Andre forslag
Örgryte IS - Västerås SK  U
AD Cantolao - Atletico Grau  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.