Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 25.oktober

Set er store penger i Lotto denne tirsdagen. I tillegg har vi en rekke spennende kamper fra Mesterligaen og engelsk fotball på lavere divisjoner.


I dag er det trekning i Eurojackpot. Potten har vokst seg kjempestor . Hele 949 millioner kroner skal finne nye eiere. Så trenger du å spe på budsjettet litt så kan det kanskje lønne seg å levere en kupong. Oddsen i dag har ingen norske kamper, men vi har runde i Champions League med flere av stor lagene i aksjon. Ellers så er det noen kamper i Championship i England også på menyen i dag. 

Dinamo Zagreb - Milan U 3.70
Vi velger oss kampen mellom Dinamo Zagreb og Milan i Champions League som vår hovedkamp i dag. Dinamo ligger på 3p.lass i  puljen med 4 poeng. Milan ligger på 4. plass med like mange poeng men med dårligere målforskjell. Salzburg og Chelsea ligger over de med 6 og 7 poeng. Prestisjemessig så har jo Milan mest å tape på ikke å gå videre  fra denne puljen. Skulle Dinamo klare det så er det over all forventning. Oddsen på kampen: H 4.30, U 3.70 og B 1.77. Milan er nok storfavoritt, men vi tror ikke det blir så enkelt. Vi tror det blir en U til 3.70 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Benfica - Juventus  H
Burnley - Norwich  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen