Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 25.november

I dag starter den andre runden i VM. Vi har funnet frem en del spill til dere denne dagen. I tillegg er det en stor Lotto pott i dag.


Det er fredag og det betyr ny trekning i Eurojackpot. Premien øker på og det står nå 428 millioner kroner i førstepremiepotten som skal finne nye eiere. Så  her er det bare å hive seg rundt og levere en kupong. Oddsen i dag har mer VM fotball. Vi har fire kamper også i dag og det spisser seg til da det er kamp nummer to for mange  av lagene. De som ikke har gjort det så bra i første kamp må virkelig vise seg frem nå for ikke å ryke rett ut. Ellers så er det mest kamper fra lavere nivå i Frankrike på menyen i dag.

Nederland - Ecuador (hcp Klaassen scorer) Ja 4.20
Vi velger oss kampen mellom Nederland og Ecuador i VM som vår hovedkamp i dag. Begge lag vant sin åpningskamp og begge scoret to mål. Så de ligger helt likt på tabellen. Nederland er nok favoritt i denne kampen. Oddsen på kampen: H 1.75, U 3.45 og B 4.40. Vi tror Nederland vinner, men ønsker oss bedre odds og velger handikapvarianten " Davy Klaassen scorer mål " til 4.20 i odds. Vi tror at så sant han spiller så scorer han. Kampstart kl. 1700.

Andre forslag
England - USA, handikap, over 3.5 mål , odds 2,95.
Wales - Iran H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen