Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 25.mai

De som fulgte oss på glattisen i hockey VM i går kunne glede seg over treff på samtlige spill. Det er mye bra norsk fotball på Oddsen i dag. Både Toppserien og Eliteserien har runde i dag og det gir oss mye å tippe på. De er også trekning i Vikinglotto i dag med over 55 millioner i første premiepotten. Kanskje du er den heldige i dag?

LSK - VIF (hcp LSK vinner, begge scorer)  Ja 3.75
Vi velger oss oppgjøret mellom to arge rivaler, Lillestrøm og Vålerenga i Eliteserien. Media har allerede meldt at det blir en høyrisiko kamp. Temperaturen ute på banen blir nok også høy må man regne med. Lillestrøm ligger på toppen av tabellen med 20 poeng etter 8 kamper. Det aller meste har gått på skinner i starten av denne sesongen. Vålerenga ligger på 10.plass med 10 poeng og har absolutt ikke fått den starten de ønsket seg. Tre tap, en uavgjort og bare to seire på de 6 siste kampene sier vel det meste. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.55, B 3.50. Ingen tvil hos NT hvor denne seieren går. Vi ønsker en høyere odds og setter handikapspillet, Lillestrøm vinner og begge lag scorer til 3.75 i odds. Kampstart kl. 2000.

Andre forslag
Viking - Ham Kam, handikap, over 3.5 mål 2.45 i odds.
Bodø Glimt - Strømsgodset, handikap, Bodø/Glimt vinner og begge lag scorer, 2,45 i odds.

Bildeserie

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.