Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 25.juli

Det er nye uke med 1.divisjon i fokus denne mandagen. Nok en dag satt hovedspillet til god odds i går.

Ny uke og nye muligheter på Oddsen. Vi håper noe var heldige med helgens odds. Oddsen i dag byr på en del norsk fotball. Vi har resten av helgens runde i OBOS-ligaen og en kamp i Norsk-Tipping ligaen å by på. Utenlands er det noen kamper på øverste nivå fra våre nordiske naboer.

KFUM - Ranheim (Begge scorer/KFUM vinner) Ja 3.45
Vi velger oss kampen mellom KFUM og Ranheim i OBOS-ligaen som vår hovedkamp i dag. KFUM ligger på 7.plass med 25 poeng. Ranheim på 3.plass med 28 poeng. Så det er tett mellom lagene her. KFUM har vært en utfordrer i OBOS ligaen i år, men ikke helt tatt steget opp mot toppen. Ranheim er et lag med erfaring fra Eliteserien og ønsker seg opp igjen i det gode selskap. Oddsen på kampen: H 1.97, U 3.80 og B 3.10. Vi tror KFUM vinner på hjemmebane, men ønsker noe bedre odds. Vi velger oss handikap varianten begge lag scorer og KFUM vinner til 3.45 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Horsens – Lyngby  H
KR Reykjavik - Valur Reykjavik  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.