Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 25.februar

Torsdagen ga oss gode penger da Bodø/Glimt nok en gang imponerte på fotballbanen. Nesten tre i odds var en aldri så liten gave mot et desillusjonert Celtic. Vi har nye spill i dag.

Det er trekning i Eurojackpot i dag. Ikke mindre enn 445 millioner kr i potten denne gangen. Kanskje du er den heldige? Oddsen byr på norsk fotball i dag. Det er en del privatkamper med Eliteserielag og OBOS-liga lag i dag. De går noe tidlig på dagen. Ellers så er det enkelt kamper på øverste nivå fra diverse europeiske ligaer. 
 
Sandnes Ulf - Jerv B 2.35
Vi velger oss treningskampen mellom Sandnes Ulf og Jerv som vår hovedkamp i dag. Sandnes Ulf er i OBOS-ligaen og har hatt problemer med å ta steget opp igjen i Eliteserien etter et opphold er for noen år siden. Jerv er nyopprykket til Eliteserien på bekostning av Brann. Det blir spennende om de klarer seg i årets serie. Oddsen på kampen: H 2.45, U 3.75 og B 2.35. Det er ingen tilvalgs muligheter på denne kampen så vi går for seier til Jerv til 2.35 i odds. Kampstart kl. 1800

Andre forslag
Åsane - Mjøndalen U
Kristiansund - Rosenborg U

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.