Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 24.september

Her finner dere lørdagens forslag. Sjekk ut den pene potten som er å hente i dagens Lotto. Vi har også noen spennede odds forslag til dere.


I dag er det trekning i Lotto og det er 14 millioner i førstepremiepotten. Så ønsker du å vinne så må du levere en kupong. Oddsen i dag byr på en god del norsk fotball. Det aller meste er i Norsk Tipping liga og Post Nord Ligaen. På topp nivå har vi en kamp i Toppserien og selvsagt landskampen Slovenia mot Norge på herresiden. Utenlands så går det mest i landskamper og en del fra lavere divisjoner i de europeiske serier.

Slovenia - Norge (hcp Håland scorer først) Ja 3.45
Vi velger oss landskampen i Nations League  mellom Slovenia og Norge som vår hovedkamp i dag. Slovenia ligger på fjerde og dermed sisteplass i gruppen med to poeng etter fire kamper. Norge leder puljen med 10 poeng av 12 mulige. Ingen tvil om at Norge er favoritt i denne kampen. Oddsen på kampen: H 3.90, U 3.40 og B 1.85. Vi tror Norge vinner denne kampen, men ønsker bedre odds og velger oss handikap varianten Håland scorer første målet til 3.45 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Bjarg - Brodd B
Nord Irland - Kosovo B

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen