Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 24.juni

To av tre spill satt som de skulle torsdag. Vi er på vei inn i en ny helg, så det er litt bedre på vei. Husk også den flotte potten i Lotto denne fredagen.

Det er trekning i Eurojackpot i dag. Har du bruk for en halv milliard kroner? Nærmere bestemt 516 millioner kroner ligger i premiepotten og venter på deg. Føler du at du har lykken med deg så er det bare å levere en kupong. Oddsen byr ikke på all verden i dag. Det er runde i Irsk toppfotball på herresiden i dag og det blir den vi skal se nærmere på.

Shelbourne - Dundalk B 2.35
Vi velger oss kampen mellom Shelbourne FC og Dundalk som vår hovedkamp i dag. Hjemmelaget ligger på 7.plass med 24 poeng. Dundalk ligger på 2.plass med 37 poeng, 5 poeng bak lederlaget Shamrock, men med 1 kamp mindre spilt. Shelbourne har 2 tap og 4 seire på sine 6 siste kamper. Tapene har kommet i de 2 siste kampene. Dundalk har 1 uavgjort og 5 seire på sine 6 siste kamper. De har 5 seire på rad. Oddsen på kampen. H 2.80, U 2.90 og B 2.35. Vi tror Dundalk fortsetter seiersrekken og vinner denne kampen til moderate 2.35 i odds. Kampstart kl. 2045.

Andre forslag
Finn Harps FC - Saint Patrick´S Athletic FC  B
Drogheda United FC - Sligo Rovers FC  B

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.