Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 24.juli

Gårsdagens hovedspill satt som det skulle til pene 3.80 i odds. I dag har vi en rekke spennende kamper til dere.

Ny dag og nye muligheter til å vinne noe i spill. Oddsen i dag byr på mer norsk fotball. Vi har kamper fra PostNord-ligaen og oppover. I dag det også en del kamper i OBOS ligaen. Utenlands går det en del kamper om natten etter vår tid. I tillegg har vi endel treningskamper mellom profilerte europeiske lag, men vi lar de ligge siden de går så tidlig. 

Haugesund - Sarpsborg 08 U 3.75
Vi velger oss kampen mellom Haugesund og Sarpsborg i Eliteserien som vår hovedkamp i dag. Haugesund har hatt en dårlig sesong så langt. De ligger på 13.plass med 13 poeng. De ligger farlig til like over nedrykksstreken. Tromsø ligger like under med samme poengsum, men med tre kamper mindre spilt så de kan fort passere de på tabellen. Sarpsborg har plassert seg midt på tabellen på 8.plass med 19 poeng. Laget  er tett de andre i det sjiktet, Rosenborg ligger på 5.plass med 21 poeng for eksempel. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.75 og B 2.60. Vi tror Haugesund kommer til å karre til seg ett poeng i denne kampen og at det blir uavgjort til gode 3.75 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Strømsgodset - Ham Kam H
Mjøndalen - Start B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.