Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 24.februar

I dag er det spennende kamper i europacupen som dominerer oddsen. Vi har funnet noen vi setter våre penger på. De som fulgte oss i går kunne innkassere pene summer på oddsen.


Vant du ikke på Vikinglotto i går? Ikke?  Da er muligheten til å vinne noe i dag, på Oddsen. Utvalget med kvalitetsfotball er bra, Europa League, Europa Conference League og Premier League kamper i dag. 
 
Bodø/Glimt - Celtic H 2.95
Vi velger oss en kamp i Europa Conference League mellom Bodø/Glimt og Celtic . Dette er retur oppgjør etter at Bodø/Glimt overrasket hele verden med å vinne 3-1 på Celtic sin hjemmebane for en uke siden. Midt i oppkjøringen til sesongstart i Eliteserien med treningstunge bein klarte et lekent Bodø/Glimt det umulige. Man må regne med at Celtic har gjort sine analyser og tiltak  til dette returoppgjøret. For å ta odds først: H 2.95, U 3.65 og B 2.10. Vi tror at Bodø/Glimt klarer å gjenta dette kunststykket og vinner en gang til på hjemmebane til brukbare 2.95 i odds.  Kampstart kl 1845

Andre forslag
Napoli - Barcelona   H
Lazio - Porto  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen