Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 23.oktober

Det er søndag og et rikt utvalg med gode spillobjekter. Sjekk ut hva vi har til dere denne søndagen.


For de som ikke vant på Lotto eller andre spill i går så er det nye muligheter i dag på Oddsen. Vi har et brukbart utvalg med norsk fotball  å by på. Sammen med den europeiske fotballen vi vanligvis ser til, så gir det oss mye å velge i. 

Åsane - Lyn U 4.00
Vi velger oss kampen mellom Åsane og Lyn i nedrykksgruppen i Toppseriens sluttspill. Det er 8 lag med i denne gruppen og 3 lag rykker ned. Åsane ligger overraskende på 3.plass med 10 poeng. Arna/Bjørnar og Lyn har 11 poeng og ligger på plassene over Åsane. I bunnen   så ligger Avaldsnes, TIL og Kolbotn. Der har Avaldsnes flest med 4 poeng. Åsane har ett tap, en uavgjort og tre seire på sine 5 siste kamper. Lyn har har 2 uavgjorte og 4 seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 4.20, U 4.00 og B 1.60. Vi tror Åsane vil overraske på hjemmebane og klare en uavgjort mot Lyn til meget gode 4.00 i odds. Kampstart kl. 1400.

Andre forslag
TIL - Kolbotn  H
Aston Villa - Brentford  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen