Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 23.november

Gårsdagens hovedspill satt som det skulle. I dag er det VM igjen som preger vårt forslag, samt Mesterliga på kvinnesiden. Det er også store penger i Lotto denne dagen.


Idag er det trekning i Vikinglotto. Hele 42 millioner blanke kroner skal finne ny eier. Så føler du at du har dagen, så er det bare å levere inn en kupong. Oddsen i dag byr på mer VM fotball. Vi har fire kamper i dag. Kanskje dukker det flere overraskelser i dag, slik som Saudi Arabia sin seier mot Argentina tirsdag. Eller så har vi to oppgjør i kvinnenes Champions League som kan gi noen gode odds.

Marokko - Kroatia B 2.05
Vi velger oss kampen mellom Marokko og Kroatia i VM som vår hovedkamp i dag. For å ta oddsen førs: H 3.60, U 3.05 og B 2.05. NT holder nok Kroatia som favoritt og det er nok det riktige. De har nok en mye høyere ranking på listen over de beste lagene enn Marokko. Men man skal ikke undervurdere de afrikanske lagene i dette VM. Vi tror at Kroatia vinner dette oppgjøret til beskjedne 2,05 i odds. Kampstart kl. 1100.

Andre forslag
Chelsea - Real Madrid kvinner   H
Roma kvinner - Wolfsburg U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen