Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 23.mai

Det er en ny uke og nye muligheter på oddsen. Sjekk ut hva vi har til dere denne mandagen.

Premier League sesongen 21/22 ble avsluttet i går og vi må vente noen måneder til neste sesong starter. Da er det godt å ha norsk fotball å falle tilbake på. I dag er det runde i OBOS ligaen, vi har noen kamper i Norsk Tipping-ligaen og det er runde i Irsk Premier Division. 

Ranheim - Start (hcp J.B.Braut scorer) Ja 2.25
Vi velger oss en kamp i OBOS-ligaen mellom Ranheim og Start. Ranheim ligger på 8.plass med 10 poeng etter 6 kamper. Start ligger på 4.plass med 13 poeng så det er tett mellom lagene på denne delen av tabellen. Ranheim har to tap, en uavgjort og tre seire på sine 6 første kamper. Start har ett tap, en uavgjort og fire seire på sine 6 første kamper. Oddsen på kampen: H 3,05, U 3.80 og B 2.00. Vi velger oss handikap varianten Jonatan Braut Brunes scorer mål til 2.25 i odds. Ønsker man å være litt mer dristig så kan man velge at samme karen scorer det første målet til 5 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
KFUM - Kongsvinger  H
Hamburger SV - Hertha Berlin  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.