Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 22.september

Det ble noen penger på de som fulgte oss onsdag. I dag er det nye muligheter til å hente hjem litt på oddsen.


Oddsen i dag byr på forskjellig typer sport. Vi har runde i Get ligaen i Ishockey og landskampene i fotball på herresiden er i gang for fullt. Vi har også en kamp i Norsk Tipping ligaen i dag. 

Stavanger Oilers - Frisk Asker (hcp Frisk scorer O 2.5 mål) Ja 2.40
Vi tar en kikk på ishockeyen og velger oss kampen mellom Stavanger Oilers og Frisk Asker i Get ligaen som vår hovedkamp i dag. Oilers står med fire poeng etter tre kamper og har fått en dårlig start på sesongen. Dette har vært norges beste ishockeylag de senere årene. Frisk Asker har 12 poeng på fire kamper og leder tabellen. De scorer bra med mål for tiden og har flyt i spillet sitt. Oddsen på kampen: H 1.60, U 4.50 og B 4.20. Oilers regnet tapet mot Vålerenga i sist kamp som en "blemme". Vi må regne med at Oilers biter mer fra seg i denne kampen. Vi velger oss handikap varianten, Frisk Asker scorer over 2,5 mål til 2.40 i odds. Føler du deg i det dristige hjørnet så kan du gå for over 3.5 scorede mål til 4.50 i odds. Hvem som vinner? Vi håper det blir odds tipperne. Kampstart kl. 1830.

Andre forslag
Luleå Hockey - Rögle BK  H
Lillehammer IK - Stjernen Hockey  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen