Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 22.oktober

Det var en grei dag for de som fulgte oss fredag. I dag er programmet langt mer spennende. Sjekk hva vi har til dere denne lørdagen.


Vi minner  om trekning i Lotto i dag. Det er en del millioner som skal finne nye eiere. Så føler du at du har dagen så kan de lønne seg å levere en kupong. Vi nærmer oss slutten på den norske fotball sesongen og det spilles med stor entusiasme om opprykk og nedrykk i dag. Utenlands så er mange av seriene i første del av sesongen, men kampen om poengene  er ikke mindre av den grunn.,

Everton - Crystal Palace B 2.80
Vi velger oss kampen mellom Everton og Crystal Palace i Premier League som vår hovedkamp i dag. Everton kom brukbart i gang i år, men har falt av i det siste og ligger på 15.plass med 10 poeng så langt. Palace  ligger på 11.plass med 13 poeng og har gjort det bedre enn forventet. De har bare tapt en kamp på sine 6 siste kamper. Everton har tapt sine tre siste kamper på rad. Oddsen på kampen: H 2.50, U 3.00 og B 2.80 . NT sin odds setting tyder på at alle tre alternativer er høyaktuelle. Vi tror Vieira har fått til noe nå og at de vinner denne kampen til brukbare 2.80 i odds. Kampstart kl. 1600.

Andre forslag
København - Midtjylland  H
Åsane - Bryne H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen