Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 22.november

Det ble pene treff i går i VM utvalget. I dag er det en rekke spennende åpningskamper fra VM. I tillegg pene penger i Lotto.


I dag er det trekning i Eurojackpot. Hele 335 millioner kroner leter etter ny eier. Så føler du at du har dagen så kan det kanskje lønne seg å levere inn en kupong. Oddsen i dag byr på mer VM fotball i dag, men vi har noen nordmenn som også spiller fotball i dag. U21 landslaget møter Tsjekkia borte i en privat landskamp. Vi har tre VM-kamper også i dag. Danmark møter Tunisia, Mexico møter Polen og  Frankrike spiller mot Australia.

Tsjekkia U21 - Norge U21 B 2.40
Vi velger oss U21 landslagets kamp mot Tsjekkia borte som vår hovedkamp i dag. Dette er en privatlandskamp. Norges nestbeste menn skal spille i Europa mesterskapet neste sommer og har havnet i en tøff gruppe med Frankrike, Italia og Sveits. De har spilt bra de senere år og har bare gått på et klart tap og da mot Spania. Tsjekkia er ikke med i EM så det er noe vanskelig å si hvor god motstand det blir i denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.55, U 3.25 og B 2.40. Vi går for norsk seier her til brukbare 2.40 i odds.  Kampstart kl. 1430.

Andre forslag
Mexico - Polen H
Danmark - Tunisia , handikap , Danmark vinner og holder nullen, 2,20 i odds.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen