Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 22.juli

Nok en pen dag for de som fulgte oss torsdag. Hovedspillet til 4.40 fikk inn, samt et annet spill til pene 3.45 ganger pengene.

Førstepremien i Eurojackpot røk ikke på tirsdag så det er nye muligheter i dag til å vinne 1.2 milliarder, da må du levere en kupong. Oddsen i dag byr på ny kvartfinalekamp i EM for kvinner. Det er Sverige og Belgia som skal gjøre opp seg i mellom. Videre har vi runde i irsk toppfotball og en del kamper fra div europeiske ligaer om enn ikke alt på høyeste nivå.

Sverige - Belgia (hcp Sverige vinner/holder nullen) Ja 2.00
Vi velger oss kampen mellom Sverige og Belgia i EM for kvinner som vår hovedkamp i dag. Sverige vant gruppe C foran Nederland på bedre målforskjell. Belgia kom som nummer to i sin gruppe etter Frankrike. Sverige er nok favoritter i denne kampen., og kan nok regne med at de tar seg til semifinale på Belgias bekostning. Oddsen på kampen:  H 1.30, U 5.10 og B 9.50. Vi velger oss en handikapvariant der Sverige vinner og holder nullen til beskjedne 2.0 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Standard Liege - KAA Gent  B
Jagiellonia Bialystok - Widzew Lodz  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.