Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 22.desember

Det er torsdag og dagens storkamp er oppgjøret mellom Manchester City - Liverpool preger også vår bonge denne torsdagen. Sjekk hva vi har til dere denne dagen.


Da er vi på vei mot lysere tider og vi håper det gjelder på spillfronten også. I dag bugner det ikke akkurat over av kamper å spille på for oss, men noen håper vi det kan tjenes noen kroner på.

Manchester City - Liverpool H  1.92
Vi velger oss kampen mellom Manchester City og Liverpool i EFL cupen som vår hovedkamp i dag. Det er vel bare å se bort i fra alt som er prestert i ligaen og ellers så langt i sesongen. Begge lag har brukt mange unge spillere og reserver i denne cupen så langt. Så er spørsmålet. Hvilke lag stiller de med i dag ? For å ta oddsen først: H 1.92, U 3.60 og B 3.40. Vi vil nok tippe på hjemmeseier som NT gjør, men jeg tror jeg ville ventet til lagoppstillingen kom før jeg hadde satt spillet. Det er selvfølgelig en del prestisje i dette oppgjøret, men det er først på 2.juledag at alvoret og Premier League braker løs igjen. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Ingen

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen