Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.september

De som fulgte oss tirsdag kunne innkassere flotte penger på samtlige tips. Sjekk ut hva vi har til dere denne onsdagen.


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er 42 millioner i første premiepotten. Andrepremie på ca 1,2 millioner kan jo være grei å ta med seg også. Så her er det bare å prøve lykken. oddsen i dag er noe redusert i forhold til kamper på ettermiddag/ kveldstid. Vi har noen kamper med norsk deltakelse, Brann og Rosenborg kvinner skal spille kvalifisering til Champions League. Vi har en landskamp på herresiden også i dag mellom Skottland og Ukraina.

Brann Kvinner - Rosengård H 2.75
Vi velger oss kampen mellom Brann Kvinner og Rosengård i kvalifisering til Champions League som vår hovedkamp i dag. Brann har tatt store steg og det er dette som er målet, og nå så langt som mulig med spill i Europa. De vant grunnspillet i serien og leder sluttspillet også. Rosengård er ikke et hvem som helst lag. De har spilt i Europa i en årrekke og røk i fjor for Bayern München i kvartfinalen i Mesterligaen. Så Brann får litt å bryne seg på her, men det er dette de har rigget seg for. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.40 og B 2.20. NT tror det kan gå begge veier her. Vi tror Brann vinner denne første kampen mot Rosengård. Odds på 2.75 er brukbart. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Skottland - Ukraina H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen