Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.oktober

Vi beveger oss med stormskritt mot helg. Utvalget er begrenset, men vi har funnet noe til dere denne dagen. Husk også pene penger på dagens Lott.


Vi har trekning i Eurojackpot i dag og hele 848 millioner blank kroner skal finne nye eiere. Blir det deg? Først må du levere en kupong for å finn det ut. Oddsen i dag byr på runde i irsk toppfotball. Ellers så er det enkelt kamper på høyeste nivå i de forskjellige europeiske land like før vi nå går inn i helgen. Dessverre ingen norske kamper i dag. 

Porto - Benfica H 2.20
Vi velger oss kampen mellom Porto og Benfica i øverste divisjon i Portugal som vår hovedkamp i dag. Porto ligger på andreplass i serien, tre poeng bak Benfica som topper tabellen. Dette er de to førende lagene i Portugal og har vært det i en årrekke. Benfica har fem seire på sine 6 siste kamper. Porto har fire seire på sine seks siste kamper. Oddsen på kampen:  H 2.20, U 3.15 og B 2.80.  Hjemmebane fordel betyr nok mye i denne rivaliseringen og vi velger å tro at Porto tar seieren i denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl. 2115. 

Andre forslag
Cercle Brugge - Royal Charleroi SC  H
FSV Mainz - FC Köln   H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen