Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.november

Det er VM som preger programmet denne mandagen. Tre kamper er det å finne. Sjekk hvilke spill vi har til dere denne mandagen.


Det er ny uke og nye muligheter i spillverden. I dag på Oddsen så er det fotball VM som gjelder. Vi har tre kamper i dag. England møter Iran kl.1400 og kl. 1700 er det Senegal mot Nederland. Kvelden avsluttes med USA mot Wales kl. 2000. Ellers så er det kinesisk Superliga tidlig på dagen for de som følger med der.

England - Iran (hcp O 2.5 mål) Ja 2.20
Vi velger oss kampen mellom England og Iran som vår hovedkamp i dag. Det er to lag fra helt forskjellige fotball kulturer som møtes her. Oddsene er i favør England i denne kampen. H 1.28, U 4.60 og B 11.00. Vi sier oss enige med NT at England vinner nok dette oppgjøret, men vi ønsker bedre odds. Vi velger handikapvarianten "over 2,5 mål i kampen" til 2.20 i odds. Kampstart kl. 1400 som tidligere nevnt.

Andre forslag
Senegal - Nederland, handikap "begge lag scorer og Nederland vinner", 3.95 i odds.
USA - Wales  U

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen