Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.juni

Det er pene penger i Lotto denne tirsdagen for de som føler seg heldig. Ellers har vi funnet noen godbiter på oddsen til dere.

I dag er det trekning i Eurojackpot. Det er 428 millioner i premiepotten. Så trenger du å øke feriebudsjettet så kan her være en mulighet. Oddsen har et noe smalt utvalg i dag. Vi har en NM kamp mellom Vidar og Bryne. Ellers er det noen kvalifiseringskamper til Champions League på programmet i dag. 

Vidar - Bryne (hcp Flest mål i 2.omg) Ja 2.00
Vi velger oss NM kampen mellom Vidar og Bryne som vår hovedkamp i dag. Det er jo selvsagt en stor divisjonsforskjell i denne kampen. Bryne i OBOS-ligaen og Vidar i Norsk Tipping ligaen. Bryne er store favoritter til å gå videre i NM. Oddsen på kampen: H 8.00, U 5.10 og B 1.25. Vi prøver oss på en handikapvariant, flest mål i andre omgang, til 2.00 i odds. Den burde gå greit inn og vil doble pengene våre.  Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
IA Akranes - FH Hafnarfjordur  B
Levadia Tallinn - Vikingur Reykjavik  B

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.