Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.juli

Det er kamper i Europa og EM for kvinner igjen som dominerer oddsen. Vi har funnet noen spill til dere denne dagen.

Oddsen i dag byr på noe variert utvalg. Det spenner fra kvartfinale i EM for kvinner mellom Tyskland og Østerrike. Viking, Molde og Lillestrøm skal ut i Europa Conference League og ellers er det mye treningskamper for de tyske og engelske topplagene i USA for tiden. Men de går mest på natt i forhold til vår døgnrytme.

Spartha Praha - Viking U 4.00
Vi velger oss kampen mellom Sparta Praha og Viking i Europa Conference League som vår hovedkamp i dag. Sparta laget har vært ute i spill i Europa med ujevne mellom rom i mange år. Det har erfaring i møte med utenlandske lag. Viking har noe lengre mellom hver gang de spiller i Europa, men vi tror nok de er lystne på å vise at de kan beherske dette også. Oddsen på kampen: H 1.50, U4.00 og B 5.70. Viking levnes ikke mye sjanse av NT, men vi tror de kan klare en uavgjort i denne kampen som et godt utgangspunkt. Oddsen på 4.00 lokker oss her. Kampstart kl. 1900.

Andre forslag
Molde - Elfsborg , Handikap ,Molde vinner og  begge lag scorer 3,45
Rijeka - Djurgården H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.