Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 21.desember

Julaften begynner å nærme seg. I dag er det engelsk ligacup og Lotto som er overskriften på spilldagen. Sjekk hva vi har til dere denne onsdagen.


I dag er det trekning i Vikinglotto. Det er hele 94 millioner som skal finne ny eier. Så ønsker du å vinne så må du levere en kupong for å delta i trekningen. Oddsen i dag byr på et blandet utvalg. Det er mye cupspill for tiden. De store ligaene er ikke kommet skikkelig i gang igjen etter VM. 

Manchester United - Burnley U 4.70
Vi velger oss kampen mellom Manchester United og Burnley i EFL cup. Dette er vel det som tidligere ble kalt ligacupen og den med etterhvert minst prestisje med. Mange av de større lagene har ofte brukt de unge spillerne i de første rundene. Burnley leder tabellen i Championship og sikter seg inn på opprykk til Premier League. Oddsen på kampen: H 1.40, U 4.70 og B 6.60. Vi tror Burnley klarer å holde til uavgjort til 90 minutter til gode 4.70 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Coventry City - West Bromwich Albion  B
KRC Genk - RSC Anderlecht  H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen