Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 20.oktober

Se hva vi har til dere denne torsdagen. Litt lavere utvalg i dag enn de foregående dagene, men vi har funnet noe til dere.


Det er oddsen som er i fokus i dag. Utvalget er noe blandet, men ikke dårlig av den grunn. Ingen norske kamper i dag. Vi har runde i Allsvenskaen, litt Europa League, Premier League og La Liga for å nevne noen. 

Fulham - Aston Villa U 3.20
Vi velger oss kampen mellom Fulham og Aston Villa i Premier League som vår hovedkamp i dag. Fulham ligger på 12.plass med 12 poeng. Villa på 16.plass med 9 poeng. Det er ikke mange poengene som skiller lagene i dette sjiktet på tabellen. Det er fem poeng mellom nummer 8 og nummer 17 på tabellen. Begge disse lagene sliter med å vinne kamper. Fulham har vunnet to kamper på sine seks siste. Villa en kamp. Det går mye i uavgjort og en del tap. Det er lett at frykten for å tape blir større enn viljen til å satse for å vinne. Og da tar man det ene poenget i kampene. Oddsen på kampen: H 2.80, U 3.20 og B 2.50. Vi tror det blir en U i denne kampen til gode 3.20 i odds. Kampstart kl. 2030.

Andre forslag
Leicester – Leeds  H
Malmø – Djurgården H

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen