Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 20.juli

Det er onsdag og ikke det største utvalget denne midtuken. Noen kamper har vi derimot funnet fren til dere.

Vi har trekning i Vikinglotto i dag og det er 124 millioner i førstepremiepotten. Så hvis du ikke vant på Eurojackpot i går så er det ny mulighet i dag til å øke feriebudsjettet. Tirsdagens odds ga oss treff på to av tre. Oddsen i dag har et noe magert utvalg, men vi finner noen bra spilleobjekter. Vi har en kvartfinalekamp i EM for kvinner. Det er oppgjøret mellom vertsnasjonen England og Spania. Eller så er det skotsk ligacup som det er størst utvalg kamper i .

England - Spania (hcp England vinner/begge scorer) Ja 4.40
Vi velger oss kampen mellom England og Spania som vår hovedkamp  i dag. England ble suveren gruppevinner i gruppe A og med en alle tiders målforskjell etter å knust Norge. Spania ble nummer to i gruppe B. Der var det Tyskland som vant klart. Oddsen på kampen: H 1.90, U 3.50 og B 3.90. Vi tror England vinner denne kampen på hjemmebane, men ønsker oss noe bedre odds og satser på handikap varianten begge lag scorer og England vinner til 4,40 i odds. Den bør gå greit inn. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Bonnyrigg Rose - Falkirk FC  B
Atletico Fenix Montevideo - Montevideo Wanderers  H

Les mer om:

oddsen
Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.
Saken fortsetter under annonsen.