Illustrasjonsbilde Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball

Spilleforslag 20.desember

Det ble en pen mandag for de som fulgte oss på oddsen. Denne tirsdagen er det mer utvalg også å velge mellom. SJekk hva vi har til dere denne dagen.


I dag er det trekning i Eurojackpot og en av de siste mulighetene  til å sikre seg noen kroner før jul. Potten er på 220 millioner kroner, men man må levere en kupong for å vinne. Oddsen byr på litt fotball også i dag. Ikke det helt store utvalget riktig nok. Cup spill i Belgia og England for det meste. 

Aberdeen - Rangers H 4.60
Vi velger oss kampen mellom Aberdeen og Glasgow Rangers i skotske Premier League som vår hovedkamp i dag. Aberdeen ligger på 3.plass med 25 poeng. Rangers ligger på 2.plass med 36 poeng. Celtic topper med 45 poeng. Så er spørsmålet om Aberdeen klarer å utfordre en av de to store i skotsk fotball. Oddsen på kampen: H 4.60, U 3.90 og B 1.20. Rangers har hatt en ruskete sesong og de preges nok av å ligge så langt bak erkefienden Celtic. Hjemmelaget holdt Celtic vekke i nesten 90 minutter i helgen. Vi tror Aberdeen vinner denne kampen til 4.60 i odds. Kampstart kl. 2100.

Andre forslag
Academico De Viseu FC - Boavista Porto,  B
Wolverhampton Wanderers FC - Gillingham FC, handikap , over 3,5 må , 2,30 i odds.

Debatt
Sportskollektivet oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

oddsen